93 377 79 51

consulting@asesoriajap.es

Assessorament integral a PIMES i Particulars

JAP Assessoria - Preguntes Freqüents

Des d'Asesoría JAP sabem l'important que és l'elecció d'un bon assessor per a la seva empresa o activitat, per això hem volgut solucionar alguns dubtes en relació a la nostra forma de treballar i quina seria la relació professional.

A diferència d'altres llocs web no posarem les preguntes més freqüents relacionades amb temes laborals, fiscals o d'una altra índole, ja que malgrat parlar de "preguntes freqüents”, cada cas plantejat és diferent i pot no tenir una mateixa resposta. En Asesoría JAP tenim la certesa que per poder oferir una correcta i eficient resposta hem d'individualitzar les qüestions plantejades.

Preguntes Freqüents

 • Quines vies per contactar amb un assessor de JAP puc tenir?

  Un dels objectius que persegueix Asesoría JAP és la proximitat amb el client, per això, i utilitzant les noves tecnologies, oferim múltiples possibilitats per a contacte. Pots parlar amb nosaltres per telèfon, correu electrònic, pàgina web, xarxes socials i fins i tot Skype.

  En JAP tenim un compromís, i és que en cas de no poder-li atendre al moment, li garantim que en menys de 24h ens posarem en contacte amb vostè.

  Tornar a dalt
 • Qui va a atendre'm o assessorar-me?

  En un primer moment serà atès per les nostres secretàries, les quals molt amablement i en funció de les seves necessitats li derivaran a l'assessor que pugui resoldre els seus dubtes o problemes. Els assegurem que la persona que respongui a les seves consultes ho farà perquè està preparada per a això, és a dir, serà un especialista de l'àrea que correspongui. Els nostres assessors són professionals qualificats i reciclats mitjançant formació contínua..

  Tornar a dalt
 • Haig d'anar a Asesoría JAP per tots els tràmits?

  No és necessari, o bé nosaltres ens desplacem on ho requereixin els nostres clients, o bé utilitzem les noves tecnologies per escurçar la distància. Podem realitzar conferències per skype, enviar les nòmines directament als seus treballadors per e-mail, passar a recollir o portar documentació per on ho necessiti, tenir informació compartida en Dropbox a temps real, enviar documents per we-transfer, etc..

  Tornar a dalt
 • Quant em costarà contractar els serveis?

  Cada servei té una tarifa diferent, així com cada client també difereix. En Asesoría JAP estudiem les necessitats dels nostres clients en cada situació de forma individual per poder adaptar-nos als serveis que requereixi, sempre a un preu raonable. Donada la nostra àmplia gamma de serveis podem oferir a més de preus competitius, descomptes per volum de serveis.

  Sent una pime o autònom que inicia el seu negoci, pactem unes quotes base en funció del volum de treball que es preveu, passat un temps prudencial es realitza, en cas de ser necessari, una disminució o augment de la quota corresponent. Per poder dur a terme això és molt important la confiança i sinceritat entre client assessor.

  Tornar a dalt
 • Com s'informa dels canvis legals vigents?

  En Asesoría JAP sabem que una de les majors preocupacions dels nostres clients són els constants canvis legals als quals estem sotmesos. Per poder transmetre possibles canvis que afectin a les nostres PIMES o autònoms, utilitzem diverses vies de transmissió de la informació, sempre en funció de l'afectació que pugui tenir el canvi en el seu negoci o activitat. A la nostra pàgina web anem actualitzant notícies, així com a les xarxes socials, linkedin i twitter, també mitjançant mailing i per correu ordinari, o cridant de forma individualitzada a aquells clients que pugui interessar-los.

  Tornar a dalt
 • I si alguna cosa no m'agrada o volgués que fos diferent, a qui puc dirigir-me?

  Per a nosaltres la satisfacció i tranquil·litat del client és el més important, per això tenim habilitat un correu electrònic on vostè pot deixar els seus comentaris.

  Una de les claus del nostre èxit és el tracte amb les nostres PIMES i autònoms, anem de la mà i creixem junts, per això, tot suggeriment que puguin fer-nos és agraïda i serà tinguda en compte. El correu electrònic habilitat és: buzondesugerencias@asesoriajap.es

  Tornar a dalt

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra política de cookies.