93 377 79 51

consulting@asesoriajap.es

Assessorament integral a PIMES i Particulars

Assessoría JAP-Creació d'empreses y alta autònoms

Derecho Laboral, RRHH y Seguridad Social

A l'Àrea de Creació d'empreses i alta d'autònoms al Baix Llobregat, Assessoria JAP t'assessora sobre la forma jurídica més adequada per a l'activitat a desenvolupar. A més t'acompanya en el procés proporcionant-te un assessorament integral adaptat a les teves necessitats.

Creació d'Empreses y Alta d'Autònoms

  • Societat Limitada Exprés: Som punt PAE (Punt d'Atenció a l'Emprenedor), per la qual cosa estem autoritzats pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, per realitzar tots els tràmits per a la constitució de la seva societat a través de la xarxa CIRCE.
    Una vegadareservada la denominació social, en 48 hores, podrà disposar del CIF provisional i començar a operar.
  • Societats Civils Privades: Creació de societats de dos o més socis mitjançant contracte privat sense necessitat de Notari o Inscripció en el Registre Mercantil (excepte quan s'aportin béns immobles o drets reals és necessària la constitució per escriptura pública). Es pot utilitzar la capitalització de la desocupació per invertir en ella, així com obtenir subvencions de la Seguretat Social.
  • Autònoms: Realitzem l'alta immediata en l'Agència Tributària així com en el Règim de Seguretat Social corresponent. També tenim l'opció de tramitar-los com a punt PAE a través d'un DUE (Document Únic Electrònic)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra política de cookies.