93 377 79 51

consulting@asesoriajap.es

Assessorament integral a PIMES i Particulars

JAP Assessoria - Dret Comptable - Baix Llobregat

Derecho Contable

El departament de Dret Comptable en el Baix Llobregat està format per especialistes que vénen del món comptable i de l'auditoria, per la qual cosa la integració de tots dos perfils professionals ens permet oferir un servei comptable d'excel·lent qualitat i amb un alt valor afegit per a les PIMES i autònoms.

Fins a fa relativament poc temps, per a les PIMES i els autònoms la comptabilitat era simplement una mera obligació legal, ignorant l'important i l'útil que ens pot ser per gestionar la nostra empresa d'una forma optimitzada i correcta, podent fins i tot millorar els recursos i aconseguir que tota la gestió es realitzi d'una forma més eficient, traduint-ho en uns resultats empresarials majors. Per això, Asesoría JAP s'ha adaptat a les necessitats de les PIMES i autònoms i pretén oferir una portança de la comptabilitat més exhaustiva, mitjançant la qual puguem analitzar el negoci i tenir suficient informació a temps real com per prendre les decisions que puguin sorgir.

Les nostres àrees de pràctica professional en Dret Comptable en el Baix Llobregat abasten les següents:

Dret Comptable

  • Assessorament comptable: Realitzem un seguiment de la situació financera de l'empresa, analitzem els estats financers i les ràtio per proposar recomanacions que satisfacin les necessitats de la PIME o autònom.
  • Comptabilitat: Planificació comptable, confecció i presentació dels Llibres Registre, Comptes Anuals i Certificat d'Actes. Així mateix, realitzem càlcul i presentació de l'Impost sobre Societats.
  • Auditoria i Due Diligence: Realització d'auditories voluntàries i Due Diligence a PIMES, amb posterior informe de situació i recomanació en funció de l'objectiu de les mateixes.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra política de cookies.