93 377 79 51

consulting@asesoriajap.es

Assessorament integral a PIMES i Particulars

JAP Assessoria - Dret Mercantil - Baix Llobregat

Derecho Mercantil

En el departament de Dret Mercantil en el Baix Llobregat som conscients de la importància de les implicacions legals que té cada decisió empresarial sobre el negoci o activitat, per això han de ser analitzades i tingudes en compte simultàniament amb els aspectes financers i econòmics. L'àrea mercantil d'Asesoría JAP treballa conjuntament amb les àrees fiscal i econòmic financera per poder donar una visió global de la situació, i en conseqüència aconsellar a PIMES i particulars sobre la presa de decisió més apropiada en cada cas.

En el departament de Dret Mercantil en el Baix Llobregat el nostre ampli coneixement i l'especialització dels nostres professionals ens permeten assessorar sobre les següents:

Dret Mercantil

  • Dret Societari: Assessorem i realitzem la constitució, transformació i dissolució de societats, així com els acords entre socis i accionistes. També realitzem assessorament en tota operativa empresarial que tingui incidència societària: concessió i/o revocació de facultats i apoderaments, nomenament i renovació de càrrecs, modificació d'estatuts socials, ampliacions i disminucions de capital, etc
  • Contractació mercantil: Som partícips en la confecció i negociació de diversos tipus de contractes empresarials, assessorant a les parts contractants, en funció de la seva naturalesa jurídica, termes i condicions.
  • Tràmits varis amb el Registre Mercantil.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra política de cookies.