93 377 79 51

consulting@asesoriajap.es

Assessorament integral a PIMES i Particulars

JAP Assessoria - Gestió Empresarial - Baix Llobregat

Gestión Empresarial

L' Àrea de Gestió Empresarial en el Baix Llobregat està formada per professionals amb una dilatada experiència en l'anàlisi econòmic financer de Pimes i autònoms dedicats a diverses activitats. Aquest departament de gestió empresarial pretén acompanyar als nostres clients, tant en la creació i materialització de projectes, com en el creixement empresarial de PIMES, recolzant-los i oferint-los assessorament de tot índole, tant referent a gestió i optimització, com a procediments interns, anàlisis i viabilitat de projectes, etc.

Les nostres àrees de Gestió empresarial en el Baix Llobregat abasten les següents:

 

Gestió Empresarial

  • Assessorament: confecció d'informes de gestió i de risc, amb les recomanacions oportunes, a més de l'anàlisi sectorial i de la competència. Anàlisi exhaustiva per a ajuda a la presa de decisions.
  • Procediments: analitzem els procediments de l'empresa per buscar una millora en els processos, que repercuteixi optimitzant els recursos i augmentant la rendibilitat de l'empresa.
  • Projectes: anàlisi i estudi de la viabilitat de projectes, realització de plans d'empresa, plans de màrqueting i estratègics, suport en la negociació de productes o serveis financers i/o de gestió, etc.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra política de cookies.