93 377 79 51

consulting@asesoriajap.es

Assessorament integral a PIMES i Particulars

JAP Assessoria - LOPD. Llei de Protecció de Dades en el Baix Llobregat

Ley Protección de Datos

El departament de Llei de Protecció de Dades en el Baix Llobregat ofereix dur a terme tots els tràmits necessaris per a l'adaptació de la seva activitat, ja sigui PIME o autònom, a les exigències contingudes en la Llei Orgànica de Protecció de Dades.

La protecció de dades és un dret fonamental que busca protegir la intimitat i privadesa de les persones físiques enfront de les vulneracions que puguin produir-se per la recollida, emmagatzematge i ús indiscriminat de les dades personals per part de les persones jurídiques. La LOPD i el seu Reglament de desenvolupament (RD1720/2007) de mesures de seguretat són les disposicions bàsiques d'obligat compliment per a totes les empreses i professionals que, en el desenvolupament de la seva activitat, tractin dades personals.

Llei de Protecció de Dades

  • Inscripció de fitxers en l'Agència de Protecció de Dades.
  • Desenvolupament del Document de Confidencialitat.
  • Contractes d'accés a dades per part de tercers (assessories, assegurances, informàtics, etc.).
  • Confecció clàusules d'informació i consentiment en impresos, formularis, factures, albarans, contractes, pressupostos, correu electrònic, etc.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra política de cookies.