93 377 79 51

consulting@asesoriajap.es

Assessorament integral a PIMES i Particulars

JAP Assessoria - Outsourcing - Baix Llobregat

Outsourcing

La divisió d'outsourcing d'Asesoría JAP en el Baix Llobregat està formada per professionals de totes les àrees i es centra en aconseguir que els clients redueixin un cost dels seus recursos externalitzant activitats que no formen part del seu avantatge competitiu, però sí del nostre, i per tant s'ofereix un valor i una qualitat major a aquestes activitats secundàries de l'empresa, permetent als nostres clients focalitzar-se en les seves capacitats estratègiques i en la cerca de noves oportunitats.

Amb aquest departament d'outsourcing del Baix Llobregat busquem complir amb un dels objectius de l'assessoria, la tranquil·litat i confiança dels nostres clients, per això ho realitzem amb un enfocament proper, especialitzat i compromès amb les necessitats de la PIME o autònom.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra política de cookies.